Lagi-lagi (14 July 2014)

“Apa, ke singapur lagi?!” Pertanyaan model gitu udah sering gw denger amoe bosen. Bahkan bolak balik ke singapur setahun dua kali aja gak sebosenin denger celotehan itu. Ya biarin dong gw demen ke singapur. Selain emang tempat dan feelnya gw suka. Di situ gw bisa nyobain semua makanan, berpetualang keliling kota seolah-olah bisa gw taklukin hanya dengan bermodalkan kartu EZ Link aja. Pasalnya, emang pemerintah di sana cerdas juga ngatur semuanya jadi buat turis sekalipun akomodasi dan transportasi itu jadi terjangkau dan nyaman. Kapan dan di mana lagi coba bisa seolah-olah kayak menguasai benar negara orang lain selain di singapur? Lo ga perlu visa, ataupun berbagai tetek bengek lain yang lo biasa harus urus kalo mo ke negara-negara lain. Praktisnya adalah, ke singapur itu praktis. Dah kelar. Gitu aja alasannya. Di samping tadi kuliner, akomodasi, dan transportasi yang nyaman. Jadi kapan liburannya? Tar masih lama, pertengahan tahun. Buseth. I always love singapore. Suka kerapiannya, kekecilannya, keintegrasiannya, sampe kemahalannya aja gw suka. Somehow gw jadi tertantang buat making more money biar bisa belanja es potong di sana. Saking excitednya, gw bahkan udah nyiapin itinerary pas di sana mo ngapain aja. Dan percaya apa ngga, by doing that, gw udah seneng loh. Apa jangan-jangan dream job gw itu bikin itinerary ya?IMG_3565.JPG

Advertisements

Coming Soon 

Good news! I am about to get another trip this year. But well, maybe you already knew about this aren’t you?

And I bet you knew too that I switch place to stay this time. Well, I guess I’m too excited and write the same thing again.

Anyhow, Bugis was my first option, but after the second thought, I’m giving my rupiah to 5footway.inn project chinatown 1. It is said that the location very close to the MRT. So I guess it’s a plus point about the hostel. Only the downside is the room is so so small. I rent for three persons in a room for four. Let’s just hope that the one bed is unoccupied.

The thing is I can’t wait for this time to come. Especially this time, I’m gonna take garuda (economi class). Not bad, eh? I hope they oftus food during our flight and not just snacks. I’ve been bragging about this to my mom the whole time. I would be disappointed if we only get bread and cake:(

Isn’t it excites you knowing that you’re going to place you like? Hohoho.. Can’t wait!

Good Luck in Lucky Plaza

Mori Hostel has been my first and the only option when visiting Singapore. But this time, i did something new. I am pushing my luck try a new place. This time i’m giving my money to 5footway.inn project chinatown. I was excited because the place is just a distance away from people’s park. Yet it close to lucky plaza.

I’ve read comments about the place in trip advisor. Some are okay, some are good, some make me worried. Anyhow, i’m just gonna give a shot this time.

To me, the most important thing from a hostel is its cleanliness bed comfort. Last but not least the wifi. Since i rarely buy a sim card. So, i’m quite counting on the free connection before i go explore the city.

So, wish me luck in lucky plaza!