Kesel sama Ke-El

Percaya apa ngga, tapi KL adalah satu-satunya negara yang bikin gw kangen sama Jakarta, my home town. Apa yah, kotanya ga bikin gw nyaman dan betah berlama-lama di negaranya.

Penyebabnya.

Manggil taksi susah banget.

Pertama. Udah mah manggilnya susah ya, sekalinya dia mau berhenti, kagak mau pake argo. Bah. Udah gitu mobilnya bukan dalam keadaan terbaik. Hih susah bener deh.

Kedua. I don’t feel like in a new environment. Gak berasa kayak di luar negeri. Gak ada feel spesialnya sama sekali.

Hmm, oke kayaknya I’m being too judge mental and too fast dropping my verdict sih. Maybe i should pay another visit to prove me wrong (ah-lesan). Well, maybe not in KL but Penang. Haha.. 

So, next visit: Penang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s