Daily Cost in Singapore – Bangkok – Hong Kong

Singapore, Kuala Lumpur, Bangkok  and Hong Kong are the only countries i’ve visit so far. And by far, Hong Kong is the most expensive one. Around 7-9 months i’ve been saving for that trip. I calculate the budget and got the numbers that i should save within 9 months period. And now i like 3-4…

Transport from HK Airport

Are you planning to go to HK? If you do, you have couple options how to go from airport to city. Bus. The bus is nice and comfort, i think. Full air-conditioned and clean, i think. Well, it’s just my assumption because during my visit i don’t get the chance to ride it. Haha. +…

Laporan Doang

Belakangan pikiran gw occupied sama dua negara yang akan gw kunjungi kelak taon depan. Tiket sih udah di tangan, tapi since gw berangkatnya ber-9, jadilah itu hotel dan visa belom diurus. Maklum, banyak kepala. Nah, negara satu lagi nih, it’s my second visit. Benernya lagi kepengen ke Bangkok lagi, cuma kemaren tiket murahnya ga ada…

Food I (Always) Tried

At least once a year udah bakal hampir bisa dipastikan gw bakal berkunjung ke singgepoh. Entah kenapa, tapi kalo orang-orang pilih negara lain yang lebi terkenal, me and mom chose Sigapore as our spiritual journey.  Anyway, tiap kali ke sana selalu ada aja yang bikin gw pengen balik lagi ke sana. Yaa gak langsung lah…

Kesel sama Ke-El

Percaya apa ngga, tapi KL adalah satu-satunya negara yang bikin gw kangen sama Jakarta, my home town. Apa yah, kotanya ga bikin gw nyaman dan betah berlama-lama di negaranya. Penyebabnya. Manggil taksi susah banget. Pertama. Udah mah manggilnya susah ya, sekalinya dia mau berhenti, kagak mau pake argo. Bah. Udah gitu mobilnya bukan dalam keadaan…

Saving for Trip(ping)

Okay, this year my bank probably missing my visitation a bit. I don’t save a lot this year and felt a bit guilty because of it. Well, if you want to blame someone, just blame those airline promo. It made me travel a lot. Oh, wait, no one’s blaming anything ya? I guess it’s just my…

Why (Mom and) I Like Singapore

At least once a year mom and I would go to Singapore. A friend of mine told me that i should be careful on telling people that I’m going there again, as they might think that something’s  wrong with my health. Cause our reason is not common: to eat. I mean, who goes to Singapore…